måndag 9 januari 2012

Dags att börjar röra på dököttet

Träningsbyxa 199 kr från Haléns!

Ja, harkel, träning var det ja. Det har ju inte blivit så mycket av det den senaste tiden. Det kan ju förklaras med att Genki haft stängt över helgen men det hindrar ju inte att man tränar hemma. Jag har promenerat. Räknas det? Men det får väl bli nya tag nu. Byxor behöver jag och dessa är ju precis vad jag vill ha. Min träningskompanjon kan dock inte träna mycket de kommande dagarna då hon ska "fixa" sin hörsel. Skall köra henne i morgon. Tidigt. Väääldigt tidigt rentav för mig min sjusovare.

Idag var det hiskeligt kallt. Men fint. Och tröste oss, blåst och regn har jag definitivt fått nog av.

2 kommentarer:

  1. Hej och så kul att du fastnat för våra snygga och sköna träningsbyxor. Stjärna i kanten att du länkar tillbaka till oss. Har du sett att du hamnar på vår första sida under senast bloggat samt direkt under produkten? På så sätt kan du locka våra kunder att läsa just din blogg, bra va?

    Trevlig tisdag önskar Anna från Halens

    SvaraRadera
  2. Hej och så kul att du fastnat för våra snygga och sköna träningsbyxor. Stjärna i kanten att du länkar tillbaka till oss. Har du sett att du hamnar på vår första sida under senast bloggat samt direkt under produkten? På så sätt kan du locka våra kunder att läsa just din blogg, bra va?

    Trevlig tisdag önskar Anna från Halens

    SvaraRadera